Nyheter

Svea Solar väljer Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster

Solcellsbolaget Svea Solar, ett modernt energibolag som skyndar på skiftet bort från fossila bränslen och mot förnybar solenergi, har valt Iver som ny leverantör av IT-tjänster som ska ge Svea Solar rätt förutsättningar för sin fortsatta tillväxt.

Iver ska leverera IT-drifttjänster till Svea Solar, ett modernt energibolag som har gjort verksamhet av att skynda på skiftet bort från fossila bränslen och mot förnybar solenergi. Ivers leverans av bland annat Office 365, användarsupporttjänster samt digitala arbetsplatser ska ge Svea Solar rätt förutsättningar att fortsätta sin starka tillväxt. Svea Solar är en ny kund till Iver.

– Vi har hittat en bra helhetsleverantör av IT-tjänster i Iver. Vi som befinner oss i hypertillväxt är i behov av en större partner och leverantör, med en relevant geografisk närvaro, som kan skala upp och stötta oss på rätt sätt för att vi ska kunna fortsätta våra starka tillväxt, säger Tolga Celebi, IT-chef på Svea Solar.

– Vi på Iver är förstås väldigt glada och stolta över att få förtroendet att leverera våra tjänster till Svea Solar. Genom ett nära samarbete och ett stort personligt engagemang ska vi säkerställa att Svea Solar blir en nöjd kund och vi en långsiktig hållbar partner, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.