Nyheter

Conveyor-sensorsystem färdigt att användas

Leuze lanserar ett innovativt montagefäste för deras 25C-sensorer vilket sparar både tid och pengar för tillverkare av Conveyor-system.

Sensorn och fästet är konstruerade för pålitlig lastpalldetektering och levereras som en förmonterad enhet vilket möjliggör för tillverkare av conveyor-system att förmontera enheten, bestående av sensor och fäste på fabriken, vilket traditionellt görs på plats under installations- och driftsättningsfasen av systemet.

En perfekt passform i conveyor-systemets inre område

De innovativa nya montagefästena är konstruerade speciellt för att passa sensorerna i 25C-serien. Detta innebär att tillverkare av conveyor-system kan installera sensor- och montagefäste inuti transportbandet vilket skyddar enheten från potentiell skada. Den integrerade lutande framsidan avleder eventuell smuts eller skräp som faller på fästet, vilket säkerställer att allt-i-ett-lösningen kräver mindre rengöring och underhåll än system som är baserade på fotocell-lösningar med standardfästen.

Innovativ fabriksintegrering av det specifika montagefästet med sensor för lastpalldetektering i conveyorns inre område.