Nyheter

Ny VD för EcoRub

Styrelsen för EcoRub AB har utsett Isac Andersson till ny VD. Isac tillträder tjänsten som VD den 17 maj 2021. Susanne Stenmark fortsätter som VD fram till Isacs tillträdande och kommer även därefter fortsätta som rådgivare till Bolaget på konsultbasis.

EcoRub fortsätter att satsa framåt och tar nu nästa steg i den kommersialiseringsresa som företaget genomgår.

– Isac har kunskapen och kärleken till kunder, teknik och försäljning. Han är dessutom en erfaren entreprenör och brinner för bolagsbyggande. Därför fann vi varandra väldigt snabbt, säger Anders Färnlöf, styrelseordförande EcoRub.

Isac Andersson har lång erfarenhet av försäljning av industriella produkter och lösningar. Han var också entreprenören som startade Miwa AB, ett bolag som inom några få år omsatte mer än 50 miljoner.

– Jag vill också rikta ett stort tack till Susanne Stenmark för det arbete hon utfört för bolaget. Hon har framgångsrikt tagit EcoRub ifrån att vara ett utvecklingsorienterat bolag, till ett bolag som har kommersiellt gångbara produkter, säger Anders Färnlöf, styrelseordförande EcoRub.