Nyheter

ISS blir Epirocs nya partner inom integrerade arbetsplatstjänster

ISS Facility Services AB (ISS) och Epiroc, en ledande produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturindustrin, har tecknat avtal gällande leverans av facility management och integrerade arbetsplatstjänster till Epirocs fem arbetsställen i Örebroområdet.

Det fleråriga samarbetsavtalet innebär att ISS kommer att leverera receptionstjänster, restaurang och events, post- och godshantering, säkerhet, städning, vissa tekniska tjänster samt andra arbetsplatstjänster till Epirocs siter i Avos, Eyra, Holmen, Kvarntorp och Nasta, samtliga i Örebroområdet.

Samarbetet är en bidragande faktor till att Epiroc kan behålla och stärka sin attraktivitet som arbetsgivare och fortsätta locka till sig den nyckelkompetens som är helt central för att Epiroc fortsatt ska vara världsledande inom gruvindustri och bergbrytning.

– Vi är otroligt glada över att ha fått förtroendet att bli Epirocs partner för leverans av FM och arbetsplatstjänster. Epiroc har de senaste åren rönt stora framgångar inom sitt område och jag, tillsammans med närmare 50 av mina kollegor på ISS, ser fram emot att få stötta Epirocs medarbetare genom en effektiv och trivsam arbetsvardag, säger Anders Palmquist, affärsområdeschef Industry på ISS.

– Epirocs läge centralt i Sverige och dess verksamhet inom svensk produktionsindustri, som utgör ett nyckelsegment för ISS, gör detta till ett viktigt och strategiskt partnerskap. I tätt samarbete med Epiroc kommer vi att investera i partnerskapet för att etablera nya produkter, koncept och innovationer till den svenska FM-marknaden för att ytterligare förbättra arbetsplatsupplevelsen för våra kunder, säger Andreas Thorling, VD för ISS Sverige.

ISS startar leveransen till Epiroc den 1 juni 2021.