Nyheter

Avans Linjärteknik certifierad partner till Bosch Rexroth

Avans Linjärteknik AB blir nu certifierad partner till Bosch Rexroth. Avans Linjärteknik startades under hösten 2017 och arbetar med service och försäljning av linjära produkter.

Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler. De erbjuder service dygnet runt och expresstillverkning av kulskruvar inom 24 timmar.

Som en certifierad distributionspartner inom linjärteknik och elektriska driv- och styrsystem är de experter inom logistik och warehouse management vilket säkerställer smidig leverans, de har även expertkunskap i produktmontering och installationslösningar samt erbjuder rådgivning när det kommer till val, installation och underhåll av Rexroths teknik och produkter.

Joakim Lövgren, delägare på Avans Linjärteknik AB:

– Att ingå ett partnerskap och bli certifierade av Bosch Rexroth är ett privilegium. Det blir ett kvitto på att vi jobbar och levererar på högsta nivå. Ett brett sortiment från Rexroth passar vår verkstad och lagerhållning.

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom.

Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta säkerställer Bosch Rexroth att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth:

– Bosch Rexroth och Avans Linjärteknik har samarbetat sedan starten 2017 och att de nu är en Certified Excellence-partner gör nog ingen förvånad. Deras främsta styrka ligger i den tekniska kompetensen och de är experter inom sitt område. Vi på Bosch Rexroth ser framemot att vidareutveckla vårt samarbete.