Nyheter

Meltron får ny order på belysning till kraftverk från Helen Oy

Meltron har fått en ny beställning på sin marknadsledande belysning PLS, med absolut tät LED belysning, och på Pylon LED belysning från Helen Oy, Helsingfors energibolag. Ordervärdet överstiger 40 k€.

Belysningen kommer att installeras i det uppgraderade kraftverket Vuosaari i Helsingfors. Helen Oy har tidigare installerat Meltrons belysning i två andra anläggningar och fortsätter nu använda Meltron i sitt nya kraftverk.

– Det känns som ett förtroende att en så krävande kund, som tidigare har installerat vår belysning och har direkt erfarenhet, kommer tillbaka och lägger ytterligare beställningar, säger Ville Sistonen, CEO för Meltron AB. Förra året levererade vi belysning till ett kärnkraftverk, kvalitet och prestanda hos vår belysning talar för sig själva och kunderna värdesätter detta.

Meltron PLS är specifikt designad för att användas i besvärliga och krävande miljöer med kemikalier, smuts, damm och korrosiva material och gör den till en avancerad lösning för jordbruk, livsmedelsindustri, kemisk industri och andra tuffa förhållanden. Den ger mycket högt ljusflöde med snål energiförbrukning.

Meltron PYL är optimerad för höga utrymmen. Variabla spridningsvinklar ger bred och jämn ljusspridning för att belysa stora ytor, samtidigt som antalet ljuspunkter kan hållas till ett minimum. PYL modulerna kräver försumbart underhåll och ger ett mycket kostnadseffektivt ljussystem med låga livscykelkostnader.