Nyheter

Jesper Lindahl leder Videums innovationsprojekt

Den 1 februari tillträdde Jesper Lindahl tjänsten som huvudprojektledare för Videum Science Park stora innovationsprojekt. 

Jesper är född och uppvuxen i Växjö och har en gedigen karriär under sexton år inom Clas Ohlson på meritlistan. Allt från butiken i Växjö till stödkontoret i Stockholm och huvudkontoret i Insjön. Han har utbildning från marknadsföringsprogrammet vid Linnéuniversitetet och kortare studier på Malta och i Sydkorea.

– När tjänsten som huvudprojektledare annonserades ut lockades jag av att få jobba brett med utveckling och innovation. Att få hjälpa många att öka sin innovationsförmåga och möjligheten att få länka samman universitet och näringsliv, berättar Jesper. Med små barn i familjen får jag nu också en stabil bas i Växjö och ett betydligt minskat resande i tjänsten, vilket passar mitt privatliv just nu.

Om innovationsprojektet

Projektet som finansieras genom Region Kronoberg och Europeiska regionala utvecklingsfonden sträcker sig fram till februari 2023 och genomförs av Videum Science Park i samverkan med Linnéuniversitetet och Campus Ljungby.

– Vi startar projektet med att strukturera, få samsyn och sätta ramverk innan vi går vidare med uppsökande verksamhet och senare aktiviteter som seminarier och workshops, förklarar Jesper.