Nyheter

Enstar gör ny tung rekrytering

Enstar AB har rekryterat Claes Waxin som ny Affärsområdesansvarig Servicechef. Claes har tidigare i sin karriär varit med och utvecklat olika servicebolag och har en bred erfarenhet från flera olika ledande befattningar inom teknik -och installationsföretag och kommer närmast från en roll som Produktionschef/ affärsutveckling. Claes har tidigare jobbat på bland annat YIT, Gitab och ABB.

– Det som väckte mitt intresse är att detta bolag har fantastiska värderingar som gagnar både kunderna och personalen. Jag ser fram emot att få arbeta med fantastiskt kunniga och tekniskt kompetenta kollegor som vill gå i bräschen för ett mer hållbart samhälle. Jag tror att jag med min erfarenhet kan bidra med fortsatt behagligt pådrivande fokus på extraordinära tjänster till våra befintliga och nya kunder. Vi på Enstar levererar det där lilla extra som gör oss unika. Det är efter det målet vi arbetar varje dag, unikitet är inget annat än att vara ödmjuk och extraordinär. Jag hoppas att min insats kan bidra till mer kundfokuserade serviceinsatser framöver, säger Claes Waxin, Affärsområdesansvarig Servicechef, Enstar AB.

Enstar har fortsatt stark tillväxt och kommer nu fokusera på att utveckla affärsområdet Energiförvaltning. I och med denna rekrytering så tar Enstar ett steg närmare att bygga klart plattformen inom Energiförvaltning för att sedan kunna expandera detta affärsområde på ett snabbt och strukturerat sätt dom närmsta åren.

– Claes Waxin är ett tungt namn i branschen och jag är helt säker på att Claes med sin gedigna erfarenhet och kompetens kommer bidra väldigt mycket både i ledningsgrupp och i den operativa verksamheten. Enstar har en uttalad tillväxtstrategi och för att lyckas fortsätta expandera i den takt vi gör så är det viktigt att hela tiden utveckla organisationen och få in rätt personer. Jag är väldigt glad över att Clas kommit till oss, säger John von Wowern, VD, Enstar AB.