Nyheter

Ny chef för Group External Relations på NCC

Tove Stål, idag presschef för NCC i Sverige, har utsetts till ny chef för Group External Relations. I denna roll kommer Tove att ha övergripande ansvar för NCC:s externa kommunikation på koncernnivå och ansvaret för att koordinera nyhetsflödet och NCC:s externa kommunikationsaktiviteter.

– Tove kan NCC och har stor förståelse för våra målgruppers behov. Hon är strukturerad och snabbrörlig och mycket professionell. Jag är väldigt glad att hon tar sig an rollen som chef för Group External Relations, säger Maria Grimberg, Kommunikationsdirektör NCC.

Tove Stål har varit presschef för NCC Sverige i fyra år. Hon har en bakgrund som PR- och kommunikationsansvarig i försäkringsbranschen och har även varit PR-konsult med kunder i såväl privat som publik sektor i åtta år. Tove har en fil kand i media- och kommunikationsvetenskap.

Tove börjar sin nya roll senast 1 april 2021.