Nyheter

HydSupply AB ny certifierad partner hos Bosch Rexroth

Partnerkonceptet Certified Excellence fyller en viktig funktion i Bosch Rexroths ambition att erbjuda service på högsta nivå, oavsett vilken kanal kunden väljer att handla genom.

Konceptet innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta säkerställer Bosch Rexroth att alla partner världen över lever upp till de högt ställda kraven på kompetens och kvalitet.

Johan Blom, VD för HydSupply AB:

HydSupply AB har en samlad kunskap och kompetens under ett och samma tak och har sedan tidigare ett bra samarbete med Bosch Rexroth. En av fördelarna med konceptet Certified Excellence är att vi nu enklare kan erbjuda och diskutera lösningar med kunder genom att vi får tillgång till Bosch Rexroths breda program inom industriell hydraulik. Det ger oss även en kvalitetsstämpel i form av att HydSupply är en av Bosch Rexroths få utvalda certifierade samarbetspartners. Detta sammantaget ger oss bättre möjlighet att optimera lösningen med rätt hydraulik och en större flexibilitet i både tillgänglighet och leverans, vilket kommer våra kunder tillgodo. Med vår starka lokala närvaro över hela Sverige kommer HydSupply och Bosch Rexroth tillsammans vara den perfekta partnern för att möta industrins behov av helhetslösningar inom industrihydraulik.

HydSupply erbjuder service och support, förebyggande underhåll och optimering av produktionsanläggningar och finns på nio platser runt om i landet; Örnsköldsvik, Borlänge, Göteborg, Skellefteå, Smålandsstenar, Stockholm, Tranås, Vetlanda och Växjö.

Henrik Olofsson, partneransvarig på Bosch Rexroth:

Att HydSupply nu är en av våra Certified Excellence Partners stärker vårt gemensamma erbjudande på den svenska marknaden. Här finns en tydlig vilja att utvecklas tillsammans, och med HydSupplys kompetens och närhet till kunden så står vi redo för framtiden!