Nyheter

Fjärde året i rad för Donald Davies Stipendium 

Till minne av projektpionjären Donald Davies delar bolaget Donald Davies & Partners årligen ut ett stipendium för att lyfta fram en framstående projektledare.

Stipendiet om 50 000 kronor till utbildning eller certifiering går till en projektledare som ’gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt’. Nu är nomineringen för stipendiet 2021 öppen.

För fjärde året i rad ska en framstående projektledare hyllas genom att tilldelas Donald Davies Stipendium, en utmärkelse som delas ut av konsultbolaget Donald Davies & Partners i samarbete med Svenskt Projektforum. Stipendiet tilldelas en projektledare, verksam i Sverige, som i närtid gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn.

Bland de tidigare vinnarna av stipendiet kan nämnas Annika Hultqvist (2019), projektledare på Sandvik Coromant och Johnny Eliasson (2020), Complex Venture Owner på Tele2/Curamando.

Donald Davies & Partners firar 20 år som bolag under 2021 och bolagets VD Per Eltell ser årets stipendieutdelning som ett ypperligt tillfälle att hylla projektledarrollen ytterligare.

– Det känns extra roligt och ärofyllt att få dela ut det här stipendiet under vårt 20 årsjubileum. Vi ser stipendiet som en hyllning både till bolagets grundare Donald Davies och till projektledaryrket i stort, säger Per Eltell, VD på Donald Davies & Partners.

Nomineringen för Donald Davies Stipendium 2021 är öppen till och med 19 februari 2021.

Vinnaren utses och presenteras senare i vår. Nomineringen är öppen för alla.

Läs mer på:

ddp.se/stipendium.