Nyheter

Ny VD för Structor Industriprojekt

Niclas Brännkärr är ny vd för Structor Industriprojekt AB. Niclas har tidigare verkat som projektledare och vice vd. Han tar över rollen efter Erik Hallberg, som kommer fortsätta utveckla bolaget genom sin roll som ledamot i styrelsen. Erik kommer även vara fortsatt aktiv som projektledare, besiktningsman, seniorkonsult och mentor i bolaget.

Structor Industriprojekt AB är specialiserade på att leda och driva projekt i pågående verksamheter och processer och har även expertkompetens inom besiktning och kontroll.

– Det känns väldigt roligt och utmanande att ta över vd-rollen efter Erik, som gjort ett fantastiskt jobb från starten, och vi kommer fortsätta samverka för bolagets bästa. Jag har redan många idéer på hur vi kan utveckla bolaget vidare, för att fortsätta vara det självklara valet för kunder och medarbetare. Vi ska bli ännu bättre på att använda nya, innovativa tekniker och metoder för att driva och leda kostnadseffektiva och hållbara projekt för våra kunder, säger Niclas Brännkärr.

Det första Structorbolaget i Dalarna grundades 2004. Sedan dess har organisk tillväxt genererat tre nya Structorbolag med sammanlagt drygt 50 konsulter i regionen.

Erik Hallberg anslöt till Structor Dalarna 2007 och är en av grundarna till Structor Industriprojekt AB, där han varit verksam som vd sedan starten 2014.

– Min grundtanke var att bygga ett kompetent, starkt och tryggt bolag för kunder och medarbetare. Idag är vi drygt 20 konsulter som driver svenska och internationella projekt med kontor i Falun, Västerås och Stockholm. Nu är det dags för nästa växel och jag ser fram emot att fortsätta bidra till bolagets utveckling och driva projekt för våra kunder, säger Erik Hallberg