Nyheter

Linköpingsföretaget XMReality och Guohui Anchuang signerar partnerskapsavtal

XMReality AB har inlett ett partnerskapsavtal med Guohui Anchuang, en leverantör av digitala lösningar för industriella plattformar och RealWear. Avtalet omfattar en paketering av XMRealitys mjukvara tillsammans med deras digitala plattformar samt RealWears smarta glasögon.

De paketerade lösningarna kommer erbjudas till större industribolag i Shandongprovinsen, Kinas näst största provins med 100 miljoner invånare, för att öka effektiviteten, minska driftstopp i produktionen samt förbättra underhållsprocesser.

Avtalet som sådant garanterar inte någon initial orderingång eller intäkt.

– Detta avtal är en utmärkt möjlighet för oss att ta ett steg in på den omfattande kinesiska marknaden. Guohui Anchuang är dessutom en exklusiv återförsäljare i Shandongprovinsen för amerikanska RealWears smarta glasögon och har ARM med huvudsäte i Storbritannien som delägare. Detta är starka indikatorer på att Guohui Anchuang är ett företag med både förmåga och erfarenhet av att samarbeta med västerländska partners. Från tidigare erfarenheten vet vi att kombinationen av RealWears smarta glasögon och XMReality Remote Guidance är ett konkurrenskraftigt erbjudande och förmodligen det snabbaste, enklaste och billigaste sättet att implementera AR-teknologi i industriella processer, säger Jörgen Remmelg, VD på XMReality.