Nyheter

Andra årliga europeiska gruvkonventet den 8–9 december

Virtuell, 8-9 december 2020: Med deltagande av 400+ deltagare från 100+ globala gruvföretag planeras det andra årliga europeiska gruvkonventet att äga rum den 8–9 december i ett helt digitalt format som EMC 2020 – Virtual Edition, i stället för en personlig händelse.

Deltagande företag som Lunding Mining, VALE, Malvern Analytical, S&P Global Ratings, BTU Metals Corp, SANDVIK med flera, tillsammans med ett fantastiskt urval av talare från toppteknologiföretag som Nokia, Accenture, Dassault Systems, Rockcliff Metals Corp, European Federation of Geologer och andra kommer att prata om de senaste trenderna inom den globala gruvindustrin, COVID-19 och dess effekter, förändrad marknadsdynamik, anpassningsförmåga och motståndskraft, långsiktiga strategier som behöver implementeras och andra viktiga ämnen som behövs för att planera för krishantering och framtida tider.

EMC: s virtuella utgåva gör det också möjligt för deltagarna att ansluta och visa upp produkter och tjänster till en global publik, ordna one-to-one möten och bedriva business med branschköpare i en social miljö i realtid med oöverträffade nätverk, matchmatchning och investeringsmöjligheter.

Fortsatt med temat ”hållbarhet, innovation och upplevelse” kommer EMC 2020- Virtual Edition att presentera en banbrytande programpackad onlinekonferens och liveutställning som återigen kommer att tillhandahålla en global plattform för europeiska gruvproffs att nätverka med internationella gruvföretagsledare, dela och få viktiga insikter från branschen och utforska lovande affärsmetoder i Europas fördelaktiga gruvsektor.

För att delta och mer information, besök;

www.europeanminingconvention.com