Nyheter

Biofrigas förstärker teknikorganisationen

Biofrigas Sweden AB meddelar idag att företaget rekryterat Marcus Benzon som ansvarig för sin teknikorganisation. Marcus kommer närmast från uppdrag inom processindustrin med inriktning olja/gas på Nevita AB. Han har tidigare även jobbat på SWEP International AB med design, installation och driftsättning av värme och kylsystem där han även var platschef för Göteborgskontoret.

– Jag är mycket glad över att Marcus valt att bli en del av Biofrigas. Han blir ett viktigt tillskott till vår verksamhet och kommer vara central i byggandet av Biofrigas under de kommande årens tillväxt. Jag hälsar honom hjärtligt välkommen, säger Biofrigas VD Jonas Stålhandske.

Marcus börjar sin anställning i början av januari 2021.

Biofrigas Sweden AB är ett svenskt bolag med säte i Göteborg. Biofrigas grundades 2012 och har utvecklat biogasanläggningen CryoSep. CryoSep ger ekonomiska möjligheter att producera flytande biogas (LBG) även för mindre verksamheter, något som tidigare enbart varit tillgängligt för större verksamheter. Småskalig produktion av flytande biogas passar för användning inom till exempel lantbruk samt i mindre reningsverk och industri.

Biofrigas är noterat på Spotlight Stock Market.