Nyheter

Alfa Laval får ny kommunikationschef

Alfa Laval meddelar idag att Sara Helweg-Larsen har tackat ja till rollen som kommunikationschef för Alfa Laval koncernen.

Sara Helweg-Larsen har utsetts till kommunikationschef med start den 1 januari 2021. För närvarande är hon chef för Group Communications på Nordea, ansvarig för all intern och extern kommunikation på koncernnivå i hela Norden. Innan dess var hon kommunikations­chef på A.P. Moller – Maersk.

Sara har en gedigen bakgrund och mer än 20 års erfarenhet av koncernkommunikation, PR och varumärkesfrågor från olika företag.

– Jag är mycket nöjd att Sara Helweg-Larsen har accepterat rollen som kommunikations­chef för Alfa Laval. Hennes omfattande expertis och erfarenhet kommer att vara en stor tillgång, säger Tom Erixon, VD och koncernchef för Alfa Laval.