Nyheter

Fluke ii900 – läcksökaren för tryckluft, gas och vakuum

Det är fortfarande högt intresse i hela Sverige för Fluke ii900, läcksökaren för tryckluft, gas och vakuum. Under den rådande situationen som pågår just nu vill Intertechna minska smittspridningen och gör därför inga kundbesök. Intertechna vill fortfarande hjälpa företag med att minska sina kostnader och påverkan av miljön och därför bjuds det in till ett webbinarium där fokus kommer vara på det handhållna instrumentet Fluke ii900.

Onsdagen den 21 oktober kl. 10.00 hålls ett webbinarium som riktar in sig på hur företag kan dra nyttan av att investera i Fluke ii900. Under detta webbinarium kommer Intertechna gå igenom bland annat:

Kort presentation av företaget. Hur kan Intertechna hjälpa ert företag?

Presentation av Fluke ii900. Var kan man använda den? Hur fungerar den? Hur mycket kan ni spara?

Live demovisning av Fluke ii900.

Exklusivt erbjudande på Fluke ii900.

Nyheter

Presentationen är gratis och tar ca 30 min. Efter presentationen kommer det hållas en öppen frågestund där Intertechna svarar på frågor.

När? Onsdagen den 21 oktober 2020 kl. 10.00
Var? Microsoft Teams
Anmälan? Mejla [email protected] för er anmälan.

Vad är Fluke ii900?

Fluke ii900 är ett instrument som genom sina 64 mikrofoner tar emot ljud i realtid och omvandlar ljudet till en visuell bild så man exakt ser vart ett läckage befinner sig, allt detta under fullt pågående produktion. Fluke ii900 sorterar bort allt annat ljud som inte befinner sig inom ett visst frekvensband och fokuserar därför enbart på just ett trycklufts-, gas- eller vakuumläckage.

Bild av Gerd Altmann