Nyheter

Ny app: Seco Assistant från Seco Tools

Seco Assistant ger dig den produktinformation och de verktyg du behöver, utan att du behöver söka på internet eller i olika kataloger, även när du är offline.

Seco Assistant ger dig beräkningar för svarvning, fräsning och hålbearbetning för alla varumärken, t.ex. matning, skärhastighet och avverkningshastighet. Funktionen Tool Comparison ger dig Secos verktygsrekommendationer och alternativ till andra tillverkare, medan Suggest hjälper dig att hitta rätt verktyg och skär för specifika jobb.

Du kan söka efter produkter med produktnummer, beteckning eller sort, eller helt enkelt skanna koden på förpackningen.

Appen är utvecklad för maximal användarvänlighet, liten nerladdningsstorlek och ett klart och tydligt gränssnitt. Om du inte har internetanslutning kan du ändå söka efter Seco-produkter eller använda kalkylatorerna offline.

Seco Assistant effektiviserar ditt dagliga arbete genom att kombinera nödvändig information och verktyg med enkel användarupplevelse. Med lättnavigerade verktyg har du alltid den information du behöver nära till hands.

Skanna QR-koden eller gå till din appstore för att hämta Seco Assistant.