Nyheter

Foyen medverkar i Getting the Deal Through Mining 2020

Getting the Deal Through är en internationell publikation som samarbetar med många av världens bästa advokater och advokatfirmor. De olika avsnitten författas av experter inom respektive område och jurisdiktion och Foyen representerar Sverige med sitt senaste bidrag avseende den svenska gruvmarknaden 2020.

Getting the Deal Through – Mining 2020 ger en snabb översikt beträffande lagstiftningen för gruvbranschen i 23 länder och Foyens delägare Pia Pehrson och Peter Dyer är författare till det svenska avsnittet.

Foyen har specialkompetens för gruvsektorn och vi arbetar löpande med tillståndshantering, joint ventures, projektfinansiering, förvärv m.m.

– Uppdateringen av Getting the Deal Through – Mining är viktig för oss som på daglig basis arbetar med gruvbranschens olika utmaningar – såväl när det gäller långa tillståndsprövningar men även transaktioner och finansieringsjuridik, säger Pia Pehrson och Peter Dyer.