Nyheter

Egain tävlar i finalen av Europas största Proptechtävling

Som första svenska bolag någonsin tilldelades Egain en finalplats i Scaleup-kategorin när semifinalen i European Proptech Award hölls i juni. Imorgon, den 14-15 september inleds finalen i Paris under MIPIM Proptech Startup and Scaleup Awards 2020-evenemanget.

Väl på plats kommer Egain att åter igen presentera sina lösningar för en jury bestående totalt ett 70-tal personer i olika ledande befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen runt om i Europa.

Eventet är en av de största arenorna för innovativ teknik för digitalisering av fastigheter i världen. Efter presentationer av de tio finalisterna kommer juryn att utse en vinnare baserat på kriterier så som problemlösning, hållbarhet och skalbarhet.

Bakom initiativet står European Proptech Association, Finnova Foundation och Workero.

– Vi lever i en tid då fastighetsmarknaden genomgår snabba förändringar, fastighetsägare letar efter hållbara lösningar som ger förbättrad kontroll av deras byggnader, skyddar fastighetsvärde, identifierar möjligheter, förbättrar hyresgästupplevelsen, minskar energianvändningen och hjälper till att minimera påverkan på miljön. Egain existerar för att tillgodose dessa behov, säger Viktor Vitell, CMO på Egain.

Finalen genomförs under evenemanget Propel by MIPIM i Paris, den 14-15 september. Håll dig uppdaterad via vår hemsida och LinkedIn eller någon av nedan officiella kanaler.