Nyheter

FlexQube vinner sin första eQart-order i Storbritannien

Timberwolf Ltd i Suffolk, som tillverkar industriella och kommersiella flishuggare, har beställt en eQart för användning i deras tillverkningsprocess. Det här är den första eQart som säljs i Storbritannien och den tredje som säljs i Europa inom en månad. Ordern kommer att levereras under det fjärde kvartalet 2020. 

VD Anders Fogelberg kommenterar:

– Än en gång har enkelheten och användarvänligheten hos eQart varit avgörande för kunden i valet av automationslösning. Vi är stolta över att Timberwolf Ltd. beslutade sig för att gå vidare med FlexQube och vårt eQart-koncept. Förmågan att säkerställa att materialet automatiskt levereras till rätt plats och vid rätt tidpunkt kommer att förbättra effektiviteten i deras anläggning. Att ha fått den första eQart-ordern från Storbritannien kommer att möjliggöra större exponering på den brittiska marknaden. 

Om FlexQube 

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder.

exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.