Nyheter

Viessmann får ny regionchef Västra Sverige

Viessmanns nye regionchef Tony Berggren är välkänd i branschen och kommer senast från IVT där han arbetat som regionchef med fokus på värmepumpsinstallatörer sedan 2015. Innan dess har han under flera år arbetat med teknisk försäljning, säljledning och drivit bolag inom VVS branschen.

På Viessmann blir Tonys nya roll Regionchef Västra Sverige och affärsutvecklare.

– Det känns riktigt inspirerande och jag känner mig mycket välkommen hos Viessmann säger Tony Berggren. Under de senaste åren har Viessmann växt och tagit marknadsandelar, och globalt har de vuxit enormt. Det känns motiverande att vara med och utveckla Viessmann i Sverige. Kanske får man chans att slipa lite på sin tyska också!

Tony Berggren är en driven ledare med över 25 års erfarenhet av försäljning, marknad och ledarskap, från operativt fältarbete till att driva företag. Han kommer med ett stort nätverk av tidigare kunder, kollegor och företagskontakter inom VVS och energisektorn. Med stor teknisk förståelse och intresse blev det naturligt att han hamnade i energi- och värmebranschen, och nu hos Viessmann Sverige.

– Detta är en nyckelrekrytering för bolagets strategi och vi ser verkligen fram emot att dra igång hösten med Tony ombord. Vi har flera nya nationella aktiviteter planerade för installatörer, konsulter, villaägare och fastighetsägare. Det kommer bli en riktig rivstart, säger Esbjörn Lundqvist, VD på Viessmann Sverige. Vi har varit på jakt efter en etablerad person under året och Tony Berggren passar in i den rollen perfekt. Jag och kollegorna önskar honom varmt välkommen.