Nyheter

Virtuell solmässa med Fronius

Den 16 september 2020 inleder Fronius solexperter en egen virtuell solmässa, på temat 24 timmar sol.

– Vi vill visa upp våra nyheter för mässbesökarna och guida dem genom våra många lösningar, sammanfattar Martin Hackl, global chef för Solar Energy, Fronius International, det nya mässkonceptet. Alla våra nyheter och de omfattande användarmöjligheterna från lagring, elektrisk mobilitet eller uppvärmning/nedkylning med solarenergi är framtagna med sikte på maximal egenförsörjning med solarenergi. Även trender som solvätgas och digitalisering kommer att få stort utrymme.

På programmet hittar besökarna innovativa lösningar för en- och flerfamiljshus och mindre företag ända upp till kommersiella fotovoltaikparker och självklart kommer Fronius att överraska sina besökare med olika nyheter.

Lösningar för 24 timmar sol

Allt fler människor vill kunna försörja sig själva med solenergi för att bli oberoende. Fronius erbjuder lösningar för detta, med allt från intelligenta växelriktare och lagringsmöjligheter till varmvattenberedning med Fronius Ohmpilot. Men inte nog med detta – alla Fronius växelriktare är som standard utrustade med funktioner och gränssnitt som behövs för att användaren ska kunna ladda sin bil med egenproducerad ström.

En höjdpunkt är vinnaren av Intersolar AWARD 2020 och den flertalet gånger prisbelönta1 Fronius Symo GEN24 Plus hybridväxelriktaren i effektklasser från 6 till 10 kW.

Den kan bland annat skryta med inbyggda basnödströmsvarianter och är den perfekta allt-i-ett-lösningen för egen solenergiförsörjning i lite större anläggningar. Den är som standard utrustad med batterianslutning, energihantering, övervakning och öppna gränssnitt för t.ex. varmvattenberedning, elektrisk mobilitet eller husautomation. Tack vare den integrerade Multi Flow Technology övertygar Symo GEN24 Plus och tog med en systemeffektivitet på 94 % enkelt första plats vid årets hemlagringsinspektion av erkända HTW Berlin.

Allt man behöver göra för att kunna delta i en guidad tur på det språk du föredrar är att anmäla dig på:

https://www.fronius.com/en/photovoltaics/infocentre/events/fair-en-virtual-trade-show-2020.