Nyheter

Ny VD för Inission Malmö AB

Från och med den 1 september kommer Inission Malmö AB att ha en ny VD. Han heter Carl Lidén och och kommer senast från rollen som VD för MMAB Group AB. Carl har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom EMS, Medical Equipment, PCB och Automotive.

Carl har under många år jobbat i ledande positioner. Bland annat på PanLink AB, PartnerTech AB och Valeo Engine Cooling AB. Senast kommer Carl från rollen som VD för de svenska, tjeckiska och ungerska verksamheterna inom MMAB Group AB samt Chief representative officer för dess kinesiska verksamhet. På sina två år på MMAB Group låg han bland annat bakom ombyggnationen av anläggningen i Malmö, etableringen av ett elektronikkluster för snabba prototyper, ökad omsättning och förbättrad lönsamhet.

– Det är glädjande att vi rekryterat Carl Lidén som VD för Inission Malmö. Han har både lång och bred erfarenhet av EMS-branschen och är en kompetent ledare. Med sin bakgrund av att vara verksam i Malmö har han dessutom ett omfattande kontaktnät av kunder och leverantörer i regionen. Adderar vi hans stora kundfokus har han alla förutsättningar att framgångsrikt fortsätta utveckla Inission Malmö, säger Björn Lifvergren VD Inission AB.

– Jag ser fram emot att börja jobba på Inission som är en spännande och expansiv koncern. Med mina tidigare erfarenheter från EMS-branschen hoppas jag att kunna bidra ytterligare till Inission Malmös utveckling, säger Carl Lidén VD Inission Malmö AB.