Nyheter

Garmin® lanserar ny serie av lastbilsnavigatorer

Garmin presenterar idag nya dēzl LGV700/800/1000 lastbilsnavigatorer med stora skärmar. För att ge dig en tydlig bild av vägen framför dig, erbjuds nya dēzl-serien i 7-, 8-, eller en extra stor 10-tums skärm som enkelt kan ändras mellan traditionellt liggande eller stående vy1.

Förutom stora lättavlästa touchskärmar i HD har nya dēzl-serien även förprogrammerade POI:s från Truck Parking Europe, marknadens bästa load-to-dock guidning och anpassad lastbilsnavigering2 för den storlek och vikt som du har på ditt fordon.

– Våra nya dēzl-navigatorer erbjuder lastbilsförare precis vad de har efterfrågat – extra stora skärmar som tydligt visar den information som är viktig för de flesta yrkesförare, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. Dessa navigatorer ger också smarta funktionella lösningar, som att visa information från Truck Parking Europe längs rutten för att minska stressen samt att slippa lägga tid på att hitta en lämplig parkeringsplats.

Den nya dēzl-serie finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris mellan 4 999 och 8 299 kronor.

Besök:

www.garmin.se för mer information.