Nyheter

Ny kompakt M18 FUEL™ bandsåg

Milwaukee Tool lanserar en ny kompakt M18 FUEL bandsåg med den högsta kaphastigheten och kapkapaciteten för kompakta bandsågar.

Den kompakta bandsågen har stor kapkapacitet med en diameter upp till 85 mm. Den kolborstfria POWERSTATE-motorn och KonstantELEKTRONIK ger sågen 20% snabbare kaphastighet jämfört med föregående modell från MILWAUKEE®.

Liksom övriga bandsågar från MILWAUKEE® har denna modell Jobsite Armor Technology som skyddar verktyget mot fall och smuts med ett egenutvecklat kompositmaterial och krosszoner för stötabsorbering. REDLINK PLUS-elektronik levererar optimala prestanda och överbelastningsskydd tack vare total systemkommunikation mellan verktyg, batteri och laddare. Ett variabelt hastighetsreglage, verktygsfri låsning av sågblad och LED-lampa ger maximal kontroll och ökar produktiviteten. För smidig hantering har verktyget en upphängningskrok.

Bandsågen har även två bladskydd. Bladskydden skyddar användaren mot bladet och bladets bana mot skador, minimerar bladets exponering och har verktygsfri bladlåsning och borttagning för ökad effektivitet. Liksom bandsågen är bladskydden utrustade med Jobsite Armor Technology.

Milwaukee Tool har som mål att förbättra produktiviteten genom att skapa prestandadrivna och verksamhetsfokuserade lösningar så att användare kan genomföra en hel dags arbete med bara ett batterisystem. Detta nya verktyg är helt kompatibelt med det övriga M18™-sortimentet som nu omfattar fler än 165 elverktyg i samma batteriplattform.

Specifikationer

M18 FUEL™ kompakt bandsåg (M18 FBS85-202C)

Kapkapacitet brädor: 85 mm

Obelastad hastighet: 0 – 165 m/min

Bladlängd: 898,52 mm

Vikt med batteri: 3,9 kg

LED-lampa

Verktygsfri bladlåsning

Upphängningskrok

Levereras med 2 x M18™ REDLITHIUM™-ION 2,0 Ah-batterier, laddare och kitbox.

*Finns även utan batteri och laddare.