Nyheter

Ny VD på Emballator Tectubes

Den 20 april tar Falköpingsbon Tobias Lidevei över som VD på Herencoföretaget Emballator Tectubes i Hjo.

Tobias Lidevei är i botten både civilekonom och livsmedelsingenjör. Senast arbetade han som Business Unit Manager för ett annat stort Hjo-företag.

– Emballator Tectubes är ett bolag som tillverkar produkter många känner igen och som finns hos konsumenter runt om i världen. I mina tidigare roller har jag arbetat med kundfokus och strävat efter att innovera produkter för att kunna erbjuda en produktportfölj som är i framkant på marknaden. Det är också sunt att ha bra mål och en tydlig vision att sträva mot inom företaget. Kan vi göra våra kunder framgångsrika blir vi framgångsrika, säger Tobias Lidevei.

Han menar att Herencos önskan och vision stämmer väl med det han har gjort och vill fortsätta att arbeta med.

– Samtidigt känner jag mig ödmjuk inför all den kompetens som finns inom de samlade Emballatorbolagen. Jag ser fram emot att ta del av den kompetens och framåtanda som finns i koncernen och hoppas kunna fortsätta att utvecklas som både person och företagsledare, säger han.