Nyheter

Succé för Emballator Tectubes i Norge

Emballator Tectubes gör succé i Norge med sin aluminiumtub för mjukost som man tagit fram tillsammans mejeriföretaget Tine.

– Vi planerar att tillverka cirka tre miljoner tuber om året i ett inledningsskede. Sedan får vi se hur allt utvecklas. Vår förhoppning är att Tine släpper fler smaker så att vi får ta fram fler tuber till företaget i framtiden, säger Göran Öhrn, försäljningschef, Emballator Tectubes.

Tine är Norges motsvarighet till Arla och levererar flera produkter till olika livsmedelsbutiker. I Norge har det tidigare bara endast funnits en leverantör av tubost, nu finns det två, och det har uppskattats av de norska kunderna.

Tectubes har tagit fram är två tuber till Tine. Den ena för skinkost och den andra för baconost.

Bild: Emballator Tectubes