Nyheter

Service via app för mobila applikationer

NORD DRIVESYSTEMS blir mobilt: NORDCON APP och Bluetooth-stickan NORDAC ACCESS BT är en mobil lösning för driftsättning och service för alla NORDs drivenheter.NORDCON APP och Bluetooth-stickan NORDAC ACCESS BT är mobila lösningar för driftsättning och service för alla NORDs drivenheter.

NORDCON APP och Bluetooth-stickan NORDAC ACCESS BT för all elektronik från NORD används för övervakning av drivenheter, drivningsanalys via praktisk oscilloskopfunktion och parametrisering av drivsystem från NORD. Appens dashboard-baserade visualisering är praktiskt för övervakning av drivenheter och feldiagonstik. Med inbyggd hjälpfunktion och snabb parameteraccess är parametriseringen av drivenheter lätt och okomplicerad.

Som stand-alone kan NORDAC ACCESS BT även användas för backup och återställning av drivparametrar. NORDCON APP and NORDAC ACCESS BT finns att få för all drivelektronik från NORD och kan därför användas både med decentraliserade frekvensomriktare som med kopplingsskåpslösningar som den nya NORDAC PRO SK 500P.

Mervärde i det dagliga arbetet

NORDAC ACCESS BT fungerar som brygga mellan drivsystemen och appen. Bluetooth-stickan används direkt på frekvensomriktare. Användare har därför praktisk tillgång till drivningsdata och kan ha full kontroll över enheterna. NORDAC ACCESS BT kan även användas utan appen, t.ex. för att spara parameterdata för drivenheter.

Om frekvensomriktaren skadas eller om drivenheten måste bytas ut kan de ursprungliga parametrarna lätt återladdas från stickan. Parameteröverföring mellan drivenhet och PC är också möjlig. Appen finns för iOS och Android i respektive App Store och på Google Play.

Bild: NORD DRIVESYSTEMS