Nyheter

AxFlow stärker sin organisation

AxFlow stärker sin organisation och välkomnar ny medarbetare.

Daniel Bonving, försäljningsingenjör Västra distriktet

Daniel har lång och gedigen erfarenhet inom teknisk försäljning som försäljningsingenjör med avancerad teknik och projekt. Närmast kommer Daniel från Samson Mät- och Reglerteknik AB med försäljning av ventiler och reglerutrustning. Daniel har bred kunskap från försäljning inom processindustri, applikationer för läkemedels- till petroleumindustrin samt energisektorn som kraftvärmeverk och fjärrvärmecentraler. Daniel kommer att ansvara för Västra distriktet och ersätter Martin Brettmo.

Jimmy Frödén, försäljningsingenjör Östra distriktet

Jimmy kommer närmast från SPX Flow Europe i Örebro där han arbetat som utesäljare, men startade redan 1996 på Johnson Pump AB och har stor kunskap om pumpar och pumpsystem. Sin breda erfarenhet inom branschen har Jimmy erhållit genom roller som produktionsplanerare, montör, inköpare, kundsupport, säljstöd och innesäljare. Hos AxFlow kommer Jimmy ansvara för Östra distriktet och ersätta Hans Lundkvist som gått i pension.

Stefan Wassberg, produktspecialist för Gardner Denver Elmo Rietschle

Stefan har arbetat med vakuumpumpar och gaskompressorer i över 20 år och kommer närmast från en mångårig anställning hos Gardner Denver där han ansvarat för försäljning av programmet Elmo Rietschle. Med Stefans långa erfarenhet och djupa kunskap kommer AxFlow att kunna ge en oöverträffad service och support till kunder för programmet Elmo Rietschle.

Peter Sundberg, produktspecialist

Peter kommer närmast från Tapflo där han arbetade som försäljningsingenjör, dessförinnan har Peter arbetat på Debe Pumpar med centrifugalpumpar under 17,5 år. Peter har erfarenhet från sälj, inköp, produktion och produktutveckling som kommer väl till pass hos AxFlow. Hos AxFlow kommer Peter ansvara för produkter som Almatec, Blackmer, Hermetic, Johnson Pump Industry/SPX, Maag, OBL, System One och Wilden.

Bild: AxFlow