Nyheter

LEMO visar nu sin produktlinje på EPLAN Data Portal

EPLAN Data Portal är en webbaserad plattform som ger konstruktörer direkt tillgång till elscheman från många komponenttillverkare, inklusive, från och med nu, LEMO-anslutningar.

EPLAN Data Portal är en integrerad del av EPLAN drawing platform, som gör det möjligt för användare att betydligt reducera arbetsinsats och utvecklingstid, och också enkelt kunna generera den detaljerade och exakta dokumentation som krävs för dagens slutanvändare av automationssystem.

EPLAN Data Portal innehåller ett brett bibliotek med CAD-komponenter: över 900 000 uppsättningar från mer än 290 tillverkare. Datauppsättningarna klassificeras i fyra kategorier, nämligen elektroteknik, flödeskraft, mekanik och processteknik.

Speciellt finns LEMO:s produktlinje under Elektroteknik> Kontaktdon. Kriterier för avancerad sökning inkluderar stiftantal, elektrisk ström och mer …. Dessutom innehåller EPLAN Data Portal beställningsinformation, logiska symboler, produktbilder och makron.

– Vi kom från början i kontakt med EPLAN-teamet under Electronica-mässan i München 2018. Det har varit ett långtidsprojekt, men tack vare mina kollegor och hjälp av EPLAN i Tyskland, så är vi idag glada att generera mer än 20 000 000 datauppsättningar som är tillgängliga online för LEMO-produkter. I framtiden planerar vi att förbättra detta bibliotek som arbetar med 2D- och 3D-makron och lägga till objekt för att slutföra produktlinjen i M- och F-serien, säger Serge Buechli, Business Development Manager på LEMO SA.

Sök efter produkterna på: https://eplandata.de/portal/en_en/catalog/LEMO

Bild: LEMO