Nyheter

Verizon utser Stefica Divkovic till group vice president, Verizon EMEA

Stefica Divkovic på Verizon har utsetts till group vice president, sales, för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Hon tar på sig det övergripande ansvaret för Verizons Global Enterprise-verksamhet i EMEA, och särskilt för att stödja företagets snabbt växande företagskunder.

Stefica drev tidigare DACH-regionen (Tyskland, Österrike, Schweiz) för Verizon Global Enterprise. Hon började på Verizon 2017 och kommer närmast från T-Systems.

Stefica efterträder Rich Montgomery, Group Vice President, International, på Verizon, som tar en ny roll i företagets affärsområde Global Integrated Solutions. Rich kommenterade hennes utnämning:

– Jag är mycket glad över att Stefica tar på sig ledarrollen för Verizon EMEA. Hon har lång erfarenhet av att driva kanal, vertikal marknads- och plattformsförsäljning, i kombination med expertis inom digital transformation, affärsintegration och konvergens. Hon kommer att vara en riktig katalysator för framsteg i regionen.

Stefica kommenterade:

– 2020 kommer att bli ett spännande år för oss som företag, och jag ser fram emot att hjälpa våra kunder få ut det mesta av teknisk innovation för bättre affärer. Jag är passionerad och hängiven när det kommer till bästa möjliga kundservice, och ser fram emot att leverera detta till våra kunder i EMEA-regionen .

Stefica är placerad i Dortmund, Tyskland och rapporterar till George Fischer, Group President, Verizon Global Enterprises. Hennes nya roll träder i kraft från och med den 1 januari 2020. Pantelis Astenburg har utsetts till tillfällig verkställande direktör för DACH-regionen tills dess att en efterträdare tillkännages.