Nyheter

Bygg- och fastighetsmagasinet NYA PROJEKT går nu live med www.nyaprojekt.se

Bygg- och fastighetsmagasinet N Y A   P R O J E K T går nu live med sin site – www.nyaprojekt.se. Som i magasinet kommer vi att bevaka kommande och pågående bygg- och fastighetsprojekt men även presentera företag, produktnyheter, personnnyheter m.m.

Med lanseringen av www.nyaprojekt.se kommer vi även att skicka ut ett nyhetsbrev tre ggr./vecka till totalt 19 339 unika mottagare (i dagsläget) – 232 068 utskick per månad.

Trafiken till www.nyaprojekt.se kommer dels från våra systersiter – www.svenskbyggtidning.se samt  www.byggastockholm.se, dels från de samarbetspartners vi på Stordåhd idag arbetar med.

– Det händer mycket i byggSverige varje dag så därför ser vi det som ett naturligt steg att även börja bevaka just pågående och kommande byggprojekt på daglig basis. Jon Mattias Högberg som är redaktör för magasinet N Y A  P R O J E K T, kommer att sköta bevakningen även på www.nyaprojekt.se, säger Björn Asplind, redaktör för Stordåhds övriga siter.