Nyheter

Välkommen till SSG Säkerhetskonferens 2020

Två månader kvar till SSG Säkerhetskonferens 2020, och programmet börjar att ta form. Missa inte chansen att lyssna på hur LKAB flyttar en stad, den senaste forskningen kring projektkommunikation och synen på arbetsmiljöfrågor utanför Sverige.

Tisdag och onsdag 17-18 mars arrangeras SSG Säkerhetskonferens 2020 på Quality Hotel Globe i Stockholm. Med två månader kvar börjar programmet att fyllas med talare. Temat, Vi & dom – konsten att samarbeta, berör svårigheterna när flera kulturer, företag och människor möts för att arbeta tillsammans i projekt, något som ställer stora krav på både samordning och samarbete och alltid med säkerheten i första rummet.

Under konferensen träffar du människor som på olika sätt har erfarenheter i ämnet och som ger dig insikter och konkreta råd om hur du kan förbättra samordningen i dina projekt. Från akademin kommer Tina Karrbom Gustavsson, som har bland annat forskat kring projektkommunikation, organisation och samverkan. Ifrån LKAB kommer Malin Fors och Linda Bjurholt, som berättar om hur det går att flytta Kiruna stad och hur man håller människorna och säkerheten i fokus. Även Paul Rapacioli, en av grundarna av The Local som skriver nyheter om Sverige på engelska, kommer föreläsa om hur man från utlandet ser på Sverige och hur människor från andra nationer än Sverige ser på arbetsmiljö.

Moderator på SSG Säkerhetskonferens är Christina Stielli, välkänd författare, föreläsare och organisationsutvecklare som flera gånger gästat bland annat nyhetsmorgon. Christina har vunnit den åtråvärda titeln årets talare två gånger och lägger i sina föreläsningar stor vikt på individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår. Det handlar om förhållningssätt och attityder, och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Inom kort presenteras fler föreläsare på SSG.se, håll utkik. Till dess, missa inte att anmäla dig. Fram till 28 januari kan du anmäla dig till ett rabatterat pris.

Bild: SSG