Nyheter

Venn öppnar ett femte kontor – storsatsar i Skövde

Idag öppnar konsultbolaget Venn kontor på sin femte ort. Hubben med bas i Skövde kommer att serva västra och södra Sverige med tekniska specialist- och helhetstjänster inom samhällsbyggnad och industri. Marknadsläget bedöms vara starkt och omfattande rekryteringar planeras i närtid.

Först på plats är konsultveteranen Christer Danielsson, ett välbekant namn för regionala förenings- och näringslivet.

– Att börja 2020 med både hjärta och själ i denna resa känns otroligt bra ur många perspektiv. Att utveckla och förnya för nya och gamla kunder med Venns medarbetarfokus och jämställdhetsperspektiv känns helt rätt, säger Christer Danielsson.

Tillsammans med Venn får också konsultnätverket Union en regional bas, där små konsultbolag har möjlighet att göra affärer, utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans.

– Vi drar nu igång omfattande rekrytering i hög takt men vi vill också ge kundnytta tillsammans med samarbetspartners. Kan vi genom Union skapa en arena där dessa samarbetspartners och andra intresserade gör egna affärer och projekt blir vi bara glada. Konsultmarknaden utvecklas och vi tror att framtiden innehåller fler samarbeten, säger Christer Danielsson.

Bilden:
Christer Danielsson.
Bild: Venn