Nyheter

XMReality tecknar globalt avtal med Sidel

Sidel, en av tre divisioner inom Tetra Laval har tecknat ett globalt avtal med XMReality för att effektivisera sin kundservice och fältservicearbete. Sidel kommer att expandera användningen av XMReality Remote Guidance globalt.

Under 2019 sammanslogs de två förpackningskoncernerna Gebo Cermex och Sidel och tog namnet Sidel. XMReality Remote Guidance är i och med detta avtal tillgängligt för 9 stycken service center inom koncernen. Det globala avtalet stödjer Sidels mål att samla alla tjänster för XMReality Remote Guidance i ett och samma avtal.

Avtalet innehåller en viktig systemintegration (ADFS) för att förenkla användarhanteringen. Denna integration att göra det ännu enklare för Sidels anställda att använda XMReality Remote Guidance.

– Att XMReality nu används globalt hos Sidel är en viktig milstolpe på vår resa att bli den mest använda remote guidance lösningen i världen. Genom att möta kundernas behov att integrera vår lösning med kundens befintliga system, kommer vi att kunna vara en strategisk samarbetspartner till Sidel under många år framåt, säger Johan Castevall, VD XMReality.

Baserat på avtalet har en order tecknats för den kommande 12 månaders perioden. Ordern inkluderar XMReality Remote Guidance programvara and XMReality Web Client. Ordervärdet är 0,8 msek och kommer att intäktsföras under 2020. Avtalet innebär automatisk förnyelse efter 12 månader om det inte sägs upp av kunden.

Om XMReality

XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet – Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. XMRealitys kunder finns främst inom industrin såsom ABB, Siemens Industrial Turbomachinery, Electrolux och Bombardier. XMReality är baserat i Linköping och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR).  För mer information, besök: www.xmreality.com

Bild av Gerd Altmann från Pixabay