Nyheter

Schneider Electric utökar lösningen Galaxy VS 3-fas UPS för säkrare kritisk infrastruktur och edge computing

Schneider Electric tillkännager nu den nya modulära och enkla lösningen Galaxy VS 3-fas UPS, som möjliggör för avbrottsfri strömförsörjning och energiautomation för externa batterier. Detta för att i större utsträckning kunna erbjuda mer säkerhet och större skydd för ett bredare utbud av kritisk infrastruktur och edge computing.

Schneider Electric, ledande inom digital transformation och energihantering, tillkännager idag att Galaxy VS 3-fas Uninterruptible Power Supply (UPS) för externa batterier utökas från 20-100 kW 400V med de nya storlekarna 120 och 150 kW UPS. Med det utökade sortimentet erbjuder Galaxy VS ett högeffektivt, modulärt och lättdistribuerat 3-fas skydd till ett bredare utbud av kritisk infrastruktur och edge computing.

Galaxy VS är redo att koppla upp mot EcoStruxure IT för att ge dig sinnesfrid när som helst och var som helst. Den tillgodoser de unika kraven för edge computing och små datacenter där kraven på utrymme och tillgänglighet är höga. Med en verkningsgrad på upp till 99% och med tillhörande litiumjonbatterier som fördubblar batteriets livslängd är Galaxy VS: s totala ägandekostnad (TCO) unik i branschen.

– Med den växande efterfrågan på mer kraft och högre effektivitet för kritisk infrastruktur och edge computing uppfyller Galaxy VS och dess utökade sortiment ännu bättre än tidigare kund- och marknadsbehovet. Galaxy VS kompakta, tillgängliga och modulära design gör det möjligt att säkerställa och ge redundans i ett mindre utrymme än traditionella UPS-enheter, vilket gör att användaren sparar tid, energi och pengar, säger Christopher Thompson, vice president, 3-fas affärsverksamhet, Schneider Electric.

Fördelar med lösningen Galaxy VS:

Kostnadsbesparingar: Lösningen genererar en ökad effektivitet på upp till 99% när den används i Schneider Electrics patenterade ECOnversion mode, vilket gör det möjligt för användare att få tillbaka sina initiala investeringar inom två till tre år genom energibesparingar.

Minskat klimatavtryck: Kompakt design genom högdensitetsteknologi gör Galaxy VS speciellt lämpad för mindre utrymmen med full frontåtkomst för enkel och snabb anslutning.
Längre livslängd för energilagring: De möjligheter som litiumjonbatteriteknologin hos Galaxy VS erbjuder är bland annat snabbare återställningstid, skydd mot överspänning även vid upprepade strömavbrott och längre livslängd jämfört med traditionella batterilösningar.

Ökad drifttid och förenklat underhåll: Kritiska systemkomponenter är byggda som moduler för en mer feltolerant design. Detta ger intern redundans vid reducerade belastningsnivåer, samt möjjliggör för en kortare genomsnittlig reparationstid.

EcoStruxure Ready: Skapar enklare hantering genom översikt av prestanda och status för utrustning. Med våra lösningar EcoStruxure IT Expert eller EcoStruxure Asset Advisor har ni full överblick på aktuell status på er anläggning. Med stöd från lokalt servicekontor finns tillgängliga experter dygnet runt.
Lösningen är Green Premium certified: Galaxy VS erbjuder hållbar affärsprestanda från start.

Galaxy VS är nu tillgänglig över hela världen genom Schneider Electric och dess partners. Beroende på effekt- och körtidskrav är alla Galaxy VS UPS-enheter tillgängliga med Start-up service inkluderad för att garantera optimering av systemets prestanda, kvalitet och säkerhet.

Bild: Schneider Electric