Nyheter

Fredrik Wallenstad blir ny Marknadsdirektör i Moelven Timber

Fredrik Wallenstad blir ny Marknadsdirektör i Moelven Timber. Han startar jobbet från 1:a December. Wallenstad tar över efter nuvarande Marknadsdirektör i Timber, Lars Thorsrud, som kommer att sluta i Moelven.

Wallenstad har bred erfarenhet inom och utanför Moelven och han arbetar nu som VD på Moelven Valåsen AB sedan 6 år tillbaka.

– Fredrik har den erfarenhet och kunskap som krävs för att driva utvecklingen av vår marknadsorganisation. Han har rapporterat till mig under de senaste tre åren och jag är glad att Fredrik vill ta på sig denna krävande uppgift, säger divisionschef i Moelven Timber, Anders Lindh.

Samtidigt ger han ett stort tack till nuvarande Marknadsdirektör Lars Thorsrud, som lämnar Moelven.

– Lars har varit en positiv kraft i vår marknadsorganisation och jag önskar han all lycka ​​framöver, säger Lindh.

Bild: Pixabay