Nyheter

Midsummer återigen bland Sveriges snabbast växande teknikföretag

För femte året återfinns Midsummer på Deloittes lista över Sveriges snabbast växande teknikföretag – Sweden Technology Fast 50 – och landar i år på 40e plats.
 
Under perioden 2015-2018 har solenergiföretaget Midsummer haft en tillväxtökning på 606 procent. Detta har gett Midsummer ännu en placering på Deloittes lista över Sveriges snabbast växande teknikföretag 2019. Under gårdagen mottog Midsummers VD Sven Lindström utmärkelsen på Sweden Technology Fast 50 Awards som arrangerades på Fotografiska i Stockholm.
 
– Vi är jätteglada att än en gång uppmärksammas bland den svenska teknikeliten. Midsummers återkommande placerigar på Sweden Technology Fast 50 visar att vi är ett hälsosamt växande bolag som ligger i framkant både när det kommer till teknik och affärsmodell, säger Sven Lindström, VD, Midsummer.
 
Sweden Technology Fast 50 baseras på kriterier som snabb tillväxt, innehav av äganderättsskyddad teknologi, stor satsning på forskning och utveckling av teknologi, samt vissa miniminivåer på omsättning och år i verksamhet. Midsummer har även placerats sig år 2011, 2012 (förstaplacering), 2014 och 2018.