Nyheter

Nytt gångjärn från Southco möjliggör säker positionskontroll med minimal användarinsats

Southco har utökat sin framgångsrika gångjärnsserie med konstant vridmomentposition med en ny version som möjliggör säker positionskontroll med minimal användarinsats. E6 One-Way Constant Torque Hinge gör det möjligt att lyfta tunga dörrar och paneler lättare genom att ta bort friktion från gångjärnet i en riktning, samtidigt som det ger högt vridmoment för att hålla dem säkert på plats.

Southcos E6 One-Way Constant Torque Hinge ger pålitlig positionering med konsekvent driftinsats, vilket eliminerar behovet av sekundära stödkomponenter som gasfjäder och dörrstöd för att hålla dörrar eller paneler i position. E6 One-Way Constant Torque Hinge eliminerar motståndet i gångjärnet i en riktning, vilket tillåter en tung dörr eller panel att enkelt lyftas och erbjuder pålitlig hålla-öppen-funktionalitet som förhindrar att den stängs på användaren.

E6 One-Way Constant Torque Hinge är förseglad för utomhusbruk och konstruerad av korrosionsbeständigt material. Det ger ökad livslängd och kräver inget underhåll eller justering under de flesta tillämpningars livslängd, vilket gör den till en idealisk lösning för åtkomstpaneler, bilcenterkonsoler och industriella skrivare. Southcos serie med positionskontrollgångjärn är tillgängliga i en mängd olika vridmomentområden, storlekar och material för att uppfylla en mängd olika tillämpningskrav.

– E6 One-Way Constant Torque Hinge erbjuder ett ekonomiskt och pålitligt alternativ för dörrstöd och gasfjädrar som vanligtvis används vid tung paneldrift, Todd Schwanger, Commercial Product Manager.

– Gångjärnet ger tillförlitlig prestanda och erbjuder ergonomiska fördelar och säkerhet genom att minska ansträngningen som krävs för att öppna tunga paneler och hålla dem säkert på plats.