Nyheter

Ny kompressionsspärr från Southco tål högtryckstvätt

Southco har utökat sin framgångsrika serie E3 VISE ACTION® Compression Latch med en ny version som är utformad för att motstå intensiva och kraftfulla kemiska rengöringsprocesser. Southcos High Pressure Sealed E3 VISE ACTION® Compression Latch är tätad för att motstå högtryckstvättsförfaranden vid hög temperatur för att uppfylla hygienkraven.

Southcos högtrycksförseglade E3 VISE ACTION® kompressionsspärr är tätad enligt IP69K för att förhindra vätskeinträngning och följer därmed DIN EN1672-2, vilket gör den till en idealisk lösning för tillämpningar där hygien och renlighet är nödvändigt.

Med sin robusta konstruktion i rostfritt stål motstår High Pressure Sealed E3 hårda miljöer och kemikalier som vanligtvis används i maskiner för livsmedelsförädling och tillämpningar för medicinsk utrustning.

Högtrycksförseglade E3 ger samma snabba, säkra stängning som standard E3-serien och ger robust, vibrationsbeständig fästning. Dessutom har High Pressure Seals E3 samma panelhålförberedelse som standardserien för enkel eftermontering och finns i olika grepplängder för att ge optimal dörrstängning

Global Product Manager Loc Tieu förtydligar:

– Kompressionsspärren High Pressure Seals E3 VISE ACTION® är utformad för att motstå tunga tvättprocesser där hygien och rengöring är av största vikt. Den nya E3-spärren ger samma konsekventa prestanda som vår standardserie med E3 Compression Latch och erbjuder ledande kompressionsspärr.

För mer information om Southcos kompletta linje med E3 VISE ACTION® Compression Latches, besök www.southco.com

Bild: Southco