Nyheter

Trämarknaden 2019 – full fart framåt och uppåt för träbyggandet

Trämarknaden i Karlstad är en mötesplats sedan 50 år tillbaka för såväl den svenska som internationella sågverksbranschen. Hör om hur det går för träbranschen, ta del av aktuella frågeställningar och träffa bland annat de som bygger ett av världens största trähusprojekt under ett seminarium den 21 november.

Trä är det enda förnybara byggmaterialet och därför ett självklart val när vi skapar framtidens hållbara städer. Under seminariedagen lyssnar vi till banbrytande ingenjörskonst i några av Sveriges stora träbyggnadsprojekt.

Det finns möjlighet att ställa frågor till nyckelpersoner inom träbranschen om de senaste utmaningarna och möjligheterna. Du blir också uppdaterad kring de ekonomiska framtidsutsikter och bakomliggande faktorer som branschen står inför.

Seminariedagen avslutas med utnämning av riddaren av Trämarknadsorden och mingel.