Nyheter

Robit och Eurodrilling Center ingår partnerskap

Baserat på det avtal som signerades den första november så kommer EuroDrillingCenter representera Robit och distribuera alla Robit-produkter i Sverige. Som del av detta avtal kommer Robit bli en minoritetsaktieägare i EuroDrillingCenter. Vi är genom detta avtal dedikerade till att serva våra svenska kunder med borrutrustning.

Tommi Lehtonen Robit Group VD:

– Vi är glada att ingå detta partnerskap för att bättre främja den svenska borrindustrin genom en kombination av EuroDrillingCenters erfarna personal och Robits högkvalitativa produkter samt breda sortiment och globala kapacitet. Vi har en stark gemensam ambition att positivt bidra till den svenska borrindustrin.

Christer Wretman, VD EuroDrillingCenter:

– Genom det här nya partnerskapet kommer EuroDrillingCenter att stärka och förnya sin position på den svenska marknaden. Nu när vi får tillgång till Robits hela produktprogram så kommer vi kunna serva borrare med både topphammar-produkter och sänkhammar-utrustning, det har vi sett fram emot länge.