Nyheter

Eco Log fortsätter framåt – köper svenska Eco Log Försäljning AB

Nu fortsätter Eco Log sin framtidssatsning genom att förvärva det svenska säljbolaget Eco Log Försäljning AB (ELFAB).

Under de senaste två åren har Eco Log tagit stora kliv framåt och stadigt ökat sin försäljning. Förvärvet av ELFAB utgör en del av satsningen på den svenska marknaden och är ett naturligt steg i Eco Logs fortsatta utveckling framåt. Magnus Sandström, VD Eco Log Försäljning AB, ser att samgåendet banar väg för såväl snabbare beslutsvägar som en ännu närmare dialog.

– Vi har länge haft ett nära och bra samarbete med Eco Log. Att vi nu ingår i samma organisation känns som en självklar lösning som gör att vi kan fortsätta vår utveckling tillsammans. Framför allt så kommer försäljning och eftermarknad arbeta närmare varandra vilket jag är övertygad om att kunderna kommer att märka och uppleva som positivt framöver, säger Magnus Sandström.

Eco Log är en global aktör inom skogsindustrin och en ledande leverantör av skogsmaskiner. Företaget har en tydlig målbild för framtiden och planer för ytterligare expansion såväl i Sverige som på de utländska marknaderna. Under de senaste två åren har många nya tjänster tillsatts för att stärka och utveckla allt från konstruktion och produktion till eftermarknad.

Förvärvet av ELFAB ser Eco Logs VD, Anders Gustafson, som ytterligare en del i att stärka den egna organisationen och samtidigt komma ännu närmare slutkunden.

– Vi ska fortsätta att växa. Vi erbjuder våra kunder skogsmaskiner med hög effektivitet, driftsäkerhet och bra arbetsmiljö för förarna. Kunderna ska veta att vi finns där för dem såväl före som efter köpet och tillsammans med ELFAB får vi bästa tänkbara förutsättningar för att ge dem den service de behöver och vill ha, säger Anders Gustafson.

Fakta Eco Log Försäljning AB
Eco Log Försäljning AB startade sin verksamhet 2015 och har idag 14 anställda. Huvudkontoret ligger i Nyhammar och företaget säljer nya och begagnade maskiner från Eco Log på den svenska, norska och danska marknaden.

Bilden:
Magnus Sandström och Anders Gustafson.
Bild: Eco Log Försäljning AB