Nyheter

Talk2M Easy Setup gör maskinanslutning enklare än någonsin

HMS Networks lanserar nu nya funktioner inom konceptet Talk2M®Easy Setup som gör det enklare för maskinbyggare och slutanvändare att fjärransluta till maskiner via Ewon®-produkter.

Tidigare i år släppte HMS Networks konceptet Talk2M Easy Setup för produkterna Ewon Cosy och Flexy. Nu släpps nya funktioner och förbättringar i två viktiga programkomponenter i Talk2M Easy Setup som gör det ännu enklare och säkrare för användare att fjärransluta, installera och konfigurera maskiner:

Den nya versionen av Connection Checker ger tydlig diagnostik och rapporter om anslutningsstatus och prestanda mellan Ewon-anslutna maskiner i en fabrik och den molnbaserade tjänsten för fjärråtkomst Talk2M. Användare får aviseringar om anslutningen upprättats eller inte, och alla anslutningsproblem kan omedelbart lokaliseras. Användare får detaljerad information om vilka parametrar som måste ändras för att lösa ett eventuellt anslutningsproblem.

Mjukvaran eCatcher Remote Access har uppdaterats för att identifiera IP-adresskonflikter och innehåller nu också automatiska korrigeringsfunktioner som har utvecklats av HMS baserat på vanliga problem som kan uppstå vid internetuppkoppling i fält. Dessutom innehåller eCatcher nu även en ny säkerhetsfunktion som gör det möjligt för användare att kryptera konfigurationsfiler för Talk2M Easy Setup, inklusive t.ex. inställningar för Internet-anslutning.

– Vi vill underlätta arbetet för våra kunder, och med de nya funktionerna i Talk2M Easy Setup uppnår vi definitivt detta mål, säger Marie-Luce Bodineau, Head of Ewon product management på HMS Networks.

– Nätverksinstallation i fabriker och internetuppkoppling blir mer och mer komplext, och vi uppskattar att cirka 70% av supportärenden kring fjärråtkomst har sitt ursprung i problem kring internetanslutning. De nya funktionerna inom Talk2M Easy Setup blir mycket värdefulla för våra kunder för att på ett enkelt och säkert sätt kunna fjärrkonfigurera och ansluta till maskiner utan att vara IT-expert.

Bild: HMS