Nyheter

En kompakt och platsbesparande lösning

Med 412B-serien erbjuder Leuze electronic en cylindrisk fotocell, som med sin kompakta, utrymmesbesparande design kan lösa många problem framför allt på platser där lite installationsutrymme finns tillgängligt.

Med 412B-serien i metallhölje erbjuder Leuze electronic en tunn, cylindrisk M12-sensorkonstruktion som är särskilt väl lämpad för användning i trånga utrymmen, som förekommer i t.ex. materialflöde eller i förpackningsmaskiner. Jämfört med denna serie med fotoceller för objektdetektering en ännu mer kompakt design och finns med olika funktioner: såsom sändare -mottagare, direktavkännande eller mot reflektor. Förutom förbättrad prestanda för driftområde, responstid och glasoptik finns laservarianter såväl som modeller med NPN-switchutgångar tillgängliga i serien.

Fokus för den nya utvecklingen var främst på den enkla och intuitiva användarvänligheten med hjälp av 270° potentiometer.