Nyheter

Dr Ulrich Nass blir ny Chief Executive Officer för NSK Europe Ltd

Styrelsen för NSK Ltd har utsett Ulrich Nass till Chief Executive Officer för NSK Europe Ltd. Hans utnämning trädde i kraft 1 oktober 2019. Dr Nass utsågs också till Vice President för NSK Ltd samma dag. Sedan han tog över som Chief Operating Officer i februari 2019 har han initierat omvandlingen av NSK Europe för framtiden.

Hans företrädare Masatada Fumoto kommenterar:

– Å allas vägnar i styrelsen vill jag gratulera Dr Nass till hans utnämning och vill önska honom allt det bästa och all framgång i hans nya nyckelposition för den framtida utvecklingen av NSK Europe och de uppgifter som ligger framöver.

Masatada Fumoto började på NSK 1984 och utsågs till Chief Executive Officer för NSK Europe Ltd i april 2018. Han kommer att fortsätta sitt uppdrag som Executive Vice President för NSK Ltd och chef för Automotive Steering & Actuator Division HQ.

NSK är en global organisation som forskar, utvecklar och tillverkar Motion & Control-lösningar som stöder avancerade mobilitets- och branschtillämpningar. Företaget är för närvarande den största leverantören av lager i Japan, och det är också den tredje största leverantören i världen om man ser till marknadsandelar.

Bilden:
Dr Ulrich Nass tillträdde som Chief Executive Officer för NSK Europe Ltd. den 1 oktober 2019. Sedan han började som Chief Operating Officer i februari 2019 inledde han omställningen av NSK Europe för framtiden.
Bild: NSK