Nyheter

Finansia utsett till ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag

Fintechbolaget Finansia i Karlskrona har gått från två till nitton anställda på bara tre år. Nu har företaget blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag.

– Riktigt hedrande att stå tillsammans med så många spännande företag, säger Bajram Nuhi, VD och tillägger:

– Ett gott betyg på att vår vision om kundvänlig teknik är rätt väg att gå.

Finansia omsatte 13 miljoner föregående år och står tillsammans på listan över nominerade med företag som Kivra och Swish. Kärnverksamheten snurrar runt finansiering för företag med särskilt fokus på små och medelstora företag.

Förutom finansiering erbjuder Finansia kostnadsfria faktureringstjänster via sin app och online.

– Vi vill att fakturering ska vara enkel och till och med rolig, säger Maja Mattsson, Marknadschef på Finansia. Appen och onlinetjänsterna utvecklas ständigt efter kundernas önskemål.

Expansionen går som på räls

Företaget expanderade med åtta nyanställda under hösten och växte snabbt ur sina lokaler. Under hösten gick flyttlasset till andra våningen på Centralstationen i Karlskrona.

– Det är ju lite passande att sitta i samma hus som en tågstation eftersom vi nu påbörjar en spännande resa, avslutar Bajram.

Nominerade till Technology Fast 50

Rankningen skapades redan 1995 av Deloitte i San José, Kalifornien. Sedan dess har utmärkelsen fortsatt att spridas och fungerar idag som ett prestigefyllt erkännande av teknikföretagens framgångar. I Europa, Asien och Australien genomförs Fast 50-rankningar i över 20 länder/regioner.

Nu är Finansia rankad som ett av de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige.

Läs mer på fast50.se

Bild: Finansia