Nyheter

LEMO expanderar och bygger nytt kontor och lager i Holland

För att stödja den enastående tillväxten i Benelux-verksamheten har LEMO investerat i en ny, specialbyggd, högteknologisk och miljövänlig anläggning nära Amsterdam.

LEMO öppnade sitt holländska dotterbolag 2005 för att initialt täcka Benelux-marknaden. Samtidigt växte personalen från 2 till över 50 personer.

Idag har LEMO Benelux också egen kablageproduktion och är bas för LEMO EDC (European Distribution Center), vårt centrala lager med kapacitet för direktleveranser till flertalet europeiska länder. De ansvarar även för vårt europeiska lager av Northwire Inc. kabel.

Denna nya moderna byggnad är belägen i Haarlem och är med sina tre våningar utformad för effektivitet. Experthjälp gavs till arkitekterna för att optimera flödet av varor och produktion. Anläggningen erbjuder också utökat lagerkapacitet och snabbare leveransservice.

– Med nu 2500 kvm (fördubblad i storlek) har vi gott om plats att växa trefalt och fördubbla kontoret, säger Niels Zonneveld VD för LEMO Benelux. LEMO Benelux flyttade in till sina nya lokaler den 16 september 2019.

Bild: LEMO