Nyheter

Schneider Electric visar en rad nyheter på Elmässan Stockholm 2019

Under Elmässan Stockholm 2019 mellan 16-17 oktober kommer Schneider Electric vara på plats och dela med sig av både kunskap genom seminarier och ett brett utbud av nyheter och nya innovationer i tre montrar på mässan: D:12, E:12 och L:01A.

Några av nyheterna som presenteras är det klickbara kabelförläggningssystem Wibe CLX3 och det helt nya sortimentet ExiWay Nödbelysning.

Under Elmässan Stockholm 2019 mellan 16-17 oktober kommer Schneider Electric vara på plats för att visa upp produkter och lösningar i tre montrar: D:12 , E:12 och L:01a. Bland nyheterna finns det smarta och svenskproducerade kabelförläggningssystemet Wibe CLX3 som även är med och tävlar i ”Bästa Elnyhet” under mässan.

Under torsdagen den 17 oktober klockan 13.30-14.00 bjuder Daniel Öhlander från Schneider Electric in till seminariet ”Uppkopplade hem för ett enklare och smartare liv”. Där kommer Daniel berätta mer om trender och de senaste nyheterna i branschen genom att lyfta frågan kring var vi befinner oss idag med smarta hem samt vad som krävs av aktörer i elbranschen för att kunna vara konkurrenskraftiga.

På plats i montrarna D:12, E:12 och L:01A kommer Schneider Electric bland annat visa upp:

Kabelförläggningssystemet Wibe CLX3
På Elmässan Stockholm kommer Schneider Electric visa upp sitt smarta kabelförläggningssystem Wibe CLX3 som företaget även tävlar med i kategorin ”Bästa Elnyhet”. Det nya kabelförläggningssystemet som hade säljstart den 1 oktober minskar installationstiden med upp till 80 procent tack vare att det klickas ihop i stället för att som traditionellt monteras med skruv och mutter.

Wiser styrenhet för energihantering
Nyheten Wiser PowerTag Control möjliggör tillsammans med gatewayen för Wiser Energy styrning av olika funktioner i elcentralen via appen – oavsett var man befinner sig. Detta möjliggör för användaren att höja värmen i stugan innan man kommer fram, tända belysningen eller starta bastun.

Wiser smarta uppkopplade insatser
Wiser uppkopplade insatser i Exxact design med inbyggd puck som ger enklare och snabbare installation. Finns i funktionerna LED vriddimmer, LED tryckdimmer och strömställare. Den uppkopplade vriddimmern kan kopplas upp mot Wiser appen och styras via mobilen eller kopplas ihop med Wiser Home Touch, för att kunna styras även om man inte är hemma.

EVlink DC-laddare
Snabbladdning för elbilar designad för att ladda elbilen till 80 procent av laddningskapaciteten på mindre än 30 minuter.

ExiWay Nödbelysning
Ett helt nytt sortiment med nödbelysning från Schneider Electric som ännu inte har lanserats i Sverige.

Exxact och Renova utanpåliggande apparatserier – Sveriges mest populära apparatserier Exxact och Renova finns nu även i utanpåliggande utförande som passar i både moderna och mer traditionella miljöer.

KNX Närvarodetektorer
Komplett serie av närvarodetektorer med hög prestanda till ditt KNX-projekt. Möjliggör automatisering av belysning och värme i alla typer av rum. Anpassade modeller för byggnader med höga tak, allmänna utrymmen och en diskret detektor för exklusiva interiörer.

Läs mer om Schneider Electric på Elmässan här: https://www.se.com/se/sv/about-us/events/elmassan.jsp

Läs mer om Elmässan här: https://www.easyfairs.com/sv/elmaessan-stockholm-2019/

Bilden:

Kabelförläggningssystemet Wibe CLX3.
Bild: Schneider Electric